Turun seudulla kadonnut 14-vuotias poika edelleen kateissa

Julkaisuajankohta 31.3.2023 15.28
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi kiittää saamistaan yleisöhavainnoista, jotka liittyvät Turun seudulla kadonneeseen 14-vuotiaaseen poikaan. Poikaa ei kuitenkaan ole tavoitettu, ja poliisi pyytääkin edelleen havaintoja tai tietoja hänen olinpaikastaan tai liikkeistään.

Lounais-Suomen poliisi uutisoi puolitoista viikkoa sitten Turun seudulla maaliskuun alussa kadonneesta 14-vuotiaasta Markos-nimisestä pojasta. Uutisoinnin jälkeen poliisi on saanut lukuisia yleisövihjeitä, mutta poikaa ei ole tavoitettu.

Poliisi pyytää edelleen kansalaisia matalalla kynnyksellä ilmoittamaan kaikista kadonneeseen liittyvistä havainnoista tai tiedoista. Poliisin tietojen mukaan pojalla ei ole hätää, eikä häntä epäillä mistään rikoksesta.

Kadonnut poika on 175–180 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hyvin hoikka. Hänellä on tummanruskeat hiukset, jotka ovat otsalta hieman muuta leikkausta pidemmät. Hän on pukeutunut todennäköisesti mustaan takkiin ja mustiin, kapeisiin farkkuihin.

Havainnot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Uutinen 21.3.2023: Poliisi pyytää havaintoja Turun seudulla kadonneesta 14-vuotiaasta pojasta (Poliisi pyytää havaintoja Turun seudulla kadonneesta 14-vuotiaasta pojasta - Poliisi)

Lounais-Suomen poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta