Ulosajo väistämistilanteessa. Yksi loukkaantunut.
Ulosajo väistämistilanteessa - yksi loukkaantunut

2.3.2021 17.03
Uutinen

Henkilöauto väistänyt yllättävästi stop-merkin takaa tullutta autoa ja väistämisen seurauksena auto ajautunut ulos tieltä ja kierähtänyt katon kautta ympäri.

Tiistaina kello 10.40 oli pakettiauto ajautunut ulos tieltä Kontioniementien ja Asemantien risteyksessä Kontiolahdella. Tarkemmassa tutkinnassa selvisi, että pakettiauton kuljettaja oli väistänyt Asemantieltä stop-merkin takaa eteensä ajanutta henkilöautoa ja menettänyt väistötilanteessa auton hallinnan. Pakettiauto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri jääden kevyenliikenteenväylälle pyörilleen. Päällisin puolin tarkastettuna kuljettaja ei ollut loukkaantunut, mutta etumatkustaja oli loukkaantunut. Molemmat toimitettu ensiapuun tarkemmin tutkittavaksi.

Poliisi pyytää Asemantieltä risteyksen yli Napakympintielle ajaneen vihreän henkilöauton kuljettajaa ja tämän takana ajanutta mustan auton kuljettajaa ilmoittautumaan asian selvittämistä varten. Yhteydenottoa pyydetään poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai virka-ajan ulkopuolella vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Itä-Suomen poliisilaitos Kontiolahti Liikenne Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
yksityisliikenne