Vakava liikenneonettomuus Rovaniemellä Sipolantiellä ja cahingonteko jatkuu Nivavaarassa työmaalla

Julkaisuajankohta 18.6.2022 14.59
Uutinen

Rovaniemellä Sipolantiellä ajoneuvonkuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja törmäsi lyhtypylvääseen, poliisi epäilee kuljettajaa useista eri rikoksista. Nivavaarassa työmaalla on töhritti spray maalilla kaivinkonetta.

Liikenneonnettomuus Sipolantiellä.

Poliisi sai hälytyksen Rovaniemellä Sipolantielle, lauantaina 18.6. aamupäivällä kymmenen aikoihin. Poliisi selvitti asiaa, jonka mukaan henkilöautoa oli kuljetettu kovalla nopeudella Sipolantiellä. Ajoneuvon kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja törmäsi kovalla vauhdilla puiseen valaisinpylvääseen. Auto vaurioitui törmäyksessä käyttökelvottomaksi. Ajoneuvon kuljettaja ja matkustaja loukkasivat itsensä kolarissa ja heidät vietiin sairaalaan ensihoidon toimesta. Poliisi epäilee, että päihteiden käytöllä oli kovan nopeuden lisäksi  osuutta kolariin. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään useista rikoksista.

 

Vahingonteot jatkuvat Nivavaarassa

Nivavaaran alueella on useana päivänä tehty vahingontekoja, joiden kohteena on ollut työmaa-ajoneuvot. Kaivinkonetta oli edellisenä päivänä sotkettu vaahtosammuttimella. Teko toistui seuraavana päivänä, nyt käytettiin spraymaalia. Samaisella työmaalla toista kaivinkonetta maalattiin myös spraymaalilla, sekä koneen ikkunat rikottiin. Jos alueella havaitaan liikkujia epätavalliseen aikaan, niin kannattaa soittaa hätänumeroon 112 ja poliisi tulee paikalle tarkistamaan, onko alueella olijat oikealla asialla.