Väkivallanteko Vantaalla - poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja

18.11.2021 10.27
Uutinen

Vantaan Jokiniemessä tapahtui keskiviikkona 10.11. hieman iltayhdeksän jälkeen vakava väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia hengenvaarallisia vammoja.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän noin klo 21.09 Jokiniemen Maanviljelijänkujalle. Ilmoituksen mukaan naista oli puukotettu eri puolille vartaloa. Partion saapuessa kohteeseen paikalla oli sairaanhoidon henkilöstön lisäksi myös useita sivullisia henkilöitä.

– Tapausta tutkitaan meillä Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö. Uhrilta oli väkivallanteon yhteydessä anastettu muun muassa puhelin, käsilaukku ja lompakko, kertoo tapauksen tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

Silminnäkijähavainnot ja kaikki tähän tapaukseen liittyvät tiedot ovat meille tutkinnassa arvokkaita ja pyydämme ilmoittamaan ne puhelimitse numeroomme puh: 0295 436 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vak[email protected] 

– Erityisesti pyydämme tapahtuma-aikaan Lauri Korpisenkadun ja Tikkurilantien alueella vaaleaa keskikokoista koiraa ulkoiluttanutta henkilöä olemaan meihin yhteydessä ja kertomaan mahdollista havainnoistaan, Tyynelä jatkaa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Vantaa
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
rikosasiat
väkivalta