Väkivaltarikoksia Joensuussa ja Outokummussa sekä omaisuusrikos Joensuussa

Julkaisuajankohta 31.5.2023 16.51
Uutinen

Varkausrikoksesta epäillyt miehet saatiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä, eikä omaisuusvahinkoa päässyt syntymään.

Mies löi toista miestä päähän nyrkillä Joensuussa kauppakadulla ravintolan edessä 31.05.2023 klo 03.25 aikaan. Asiasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että epäiltyä pahoinpitelijää pidettiin ravintolan edessä maassa hallinnassa. Partiolle kerrottiin, että mies oli poistettu ravintolasta ja ravintolan edessä hän löi toista miestä korvaan. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä. 

Miesten epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen  Joensuussa 31.05.2023 klo 01.56 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että miehet olivat tunkeutuneet Joensuussa teollisuusalueella yrityksen aidatulle alueelle. Vartija oli havainnut tapahtuman ja tehnyt ilmoituksen. Poliisipartiot tavoittivat kaksi miestä myöhemmin, kun he olivat paenneet metsään liikekiinteistön alueelta. Miehet olivat jättäneet lähelle auton, jossa oli väärät rekisterikilvet. Tapausta tutkitaan varkauden yrityksenä ja miehet otettiin kiinni ja heidän autosta irroitettiin väärät rekisterikilvet.

Mies löi Outokummussa Alavinkadulla kauppaliikkeessä työntekijää kaupan sisätiloissa ja uhkasi tappamisella 30.05.2023 klo 16.45 aikaan. Asiakasta oli pyydetty poistumaan kaupasta, jolloin hän löi työtekijää päähän ja uhkasi tappaa. Tämän jälkeen mies poistui juosten paikalta. Tapausta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Outokumpu Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta