Vakka-Suomessa viikonloppuna päihtyneitä kuljettajia ja liikenneonnettomuus

Julkaisuajankohta 25.9.2023 10.58
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi tavoitti lauantaina Uudessakaupungissa tien päältä törkeästä rattijuopumuksesta epäiltyjä kuljettajia. Lauantaina aamupäivällä Lokalahdella tapahtui henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus.

Lauantaina aamuyöllä kello neljän aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti ajaneeseen autoon Uudessakaupungissa. Auto oli miltei osunut puuhun ajaessaan Koulukatua. Partio pysäytti auton Sepänkadulle. Ajoneuvon kuljettajana toiminut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,3 promillea.

Mies otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä ja hänet kuljetettiin Rauman poliisivankilaan.

Liikenneonnettomuus Lokalahdella

Lauantaina aamupäivällä kello 11 aikaan poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Lokalahdentiellä olisi tapahtunut henkilöauton ja jalankulkijan välinen onnettomuus. 

Partion mentyä paikalle selvisi, että kyseessä oli polkupyörän ja auton välinen onnettomuus. Autoilija oli tullut Puotilantietä tarkoituksenaan ylittää Lokalahdentie ja jatkaa Kivistöntielle.

Auton kuljettaja ei kuitenkaan huomannut oikealta Lokalahdentietä ajanutta pyöräilijää, ja autoilija ja pyöräilijä törmäsivät toisiinsa. Pyöräilijä loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi.

Epäilty törkeä rattijuopumus Uudenkaupungin keskustassa

Lauantai-iltana kello yhdeksän maissa poliisi havaitsi poikkeavasti ajaneen henkilöauton Uudessakaupungissa Koulukadulla. Auto oli kääntynyt aivan toisen auton edestä torin pysäköintialueelle.

Partio päätti tarkastaa auton kuljettajan. Kuljettajana toiminut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,8 promillea.

Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen. Poliisiautoon siirrettäessä hänellä oli vaikeuksia pysyä pystyssä. Mies kuljetettiin Rauman poliisivankilaan.

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen