Vapun vietto Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella on sujunut pääosin rauhallisesti

1.5.2021 17.16
Uutinen

Vapun juhlinta on sujunut Länsi-Uudellamaalla poliisin näkökulmasta hyvin, vaikka aattoyö oli viikonlopun tapaan normaalin vilkas ja hälytystehtäviä oli viime vuoden vappuaattoon verrattuna hieman enemmän. Vappuaattoillan ja yön aikana Länsi-Uudenmaan poliisi hoiti yhteensä 180 tehtävää. Kotihälytystehtävien määrä oli 38 ja se kasvoi hieman viime vuoteen verrattuna. Yleisten paikkojen häiriö- ja juopumustehtäviä oli viime vuoteen verrattuna selkeästi enemmän, yhteensä 21.

Nuorison kokoontuminen Vihdin Kokkokalliolla sitoi useita poliisipartioita

Noin viidenkymmenen 15-18-vuotiaan nuoren joukko aiheutti aattoiltana häiriötä Kokkokalliolla. Paikalla oli Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan nautittu alkoholia ja sytytetty nuotiota bensalla. Tilannetta selvittämään ja rauhoittamaan tarvittiin useita poliisipartioita. Poliisi otti paikalta kiinni neljä nuorta, joista kolme alaikäistä vanhemmat kävivät noutamassa poliisiasemalta. Tehtävään liittyen poliisi kirjasi sakkoja muun muassa niskoittelusta ja virkamiehen vastustamisesta.

Vappupäivä rauhallinen

Poliisin tietoon ei ole päivän aikana tullut kokoontumisrajoituksia rikkovia tai häiriötä aiheuttavia kokoontumisia yleisillä paikoilla. Vappupäivän juhlinta on toistaiseksi sujunut verrattain rauhallisesti.
 

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos