Varkauden yritys Kouvolassa − poliisi pyytää havaintoja

23.7.2021 14.53
Uutinen

Huoltoaseman seteliautomaatti yritettiin murtaa Tuohikotissa. Poliisi pyytää havaintoja myös Kuusankoskella onnettomuuspaikalta poistuneesta ajoneuvosta.

Pohjois-Kouvolassa sijaitsevan Tuohikotin ABC-huoltoaseman bensamittarin seteliautomaatti yritettiin murtaa 22.7.2021 puoli kolmen jälkeen aamuyöllä. Automaatti kärsi suuria vaurioita.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: [email protected] tai puh. 050 4479 574.

Autoilija törmäsi mopoon ja poistui paikalta 

Keskiviikkona 14.7.2021 noin puoli yhdeksän illalla musta ajoneuvo, mahdollisesti maastoauto, törmäsi Kuusankoskella Niskalantien ja Varppitien risteyksessä mopoon, joka kaatui törmäyksen seurauksena. Varppitien suunnasta saapunut auton kuljettaja poistui paikalta pysähtymättä. Mopon kyydissä oli kaksi henkilöä, joista toinen loukkaantui tilanteessa lievästi.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: [email protected] tai puh. 050 4479 574.

Viikon liikennerikoksia Kouvolassa

Poliisi on kirjannut kuluvan viikon aikana Kouvolassa yhteensä yhdeksän ilmoitusta epäillystä rattijuopumuksesta. Kuljettajista kahta epäillään tärkeästä rattijuopumuksesta, joista toisen epäillään ajaneen myös ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Perusmuotoisesta rattijuopumuksesta epäiltyjä kuljettajia on seitsemän. Heistä neljän epäillään ajaneen huumaavien aineiden alaisena ja syyllistyneen samalla myös huumausaineen käyttörikokseen. Kuljettajista viiden epäillään ajaneen ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Epäillyistä kolme tavattiin Kouvolassa, kaksi Kuusankoskella, kaksi Voikkaalla, yksi Myllykoskella ja yksi Korialla.

Kuluvan viikon aikana on tapahtunut kaksi eläinonnettomuutta. Maanantaina henkilöauto törmäsi hirveen Elimäentiellä, Elimäellä ja keskiviikkona rekka törmäsi hirveen Kotkan valtatiellä, Myllykoskella. Molemmat onnettomuudet tapahtuivat aamuyöllä. Onnettomuuksista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat