Varkaudet ja varkauden yritys Etelä-Karjalassa

Julkaisuajankohta 22.7.2021 9.57
Uutinen

Poliisi tutkii kahta yrityksen tiloihin kohdistunutta murtoa Luumäellä ja Savitaipaleella sekä varkauden yritystä Imatralla.

Luumäellä murtauduttiin yrityksen tiloihin 20.-21.7.21 välisenä aikana Savitaipaleentiellä. Toimistosta anastettiin rahaa ja pakettiauto, joka löytyi Haminasta. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Savitaipaleella murtauduttiin yrityksen tiloihin 18.7.21 yöllä Tuohikontiellä. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken ja poliisi tutkii asiaa varkautena.

Imatralla yritettiin murtautua liikekiinteistöön 22.7.21 yöllä Mansikankujalla. Liikkeen ulko-ovenlasi oli rikottu, mutta liikkeeseen ei oltu päästy sisälle. Poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen