Venetraileri veneineen varastettiin Rovaniemellä

13.6.2021 16.44
Uutinen

Rovaniemen poliisia on työllistänyt viikonlopun aikana useat kaupungin alueella tapahtuneet rattijuopumusepäilyt sekä omaisuusrikokset. Venetraileri veneineen anastettiin Katajarannasta, mutta se löytyi pian. Lisäksi nuoret loukkaantuivat Ounasrinteen mopo-onnettomuudessa.

Venetrailerivarkaus Katajarannassa

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ilmoittajalta oli anastettu venetraileri, jonka päällä oli moottorivene ja ilmoittaja seurasi epäiltyä anastajaa. Epäilty tekijä ajoneuvoineen oli päässyt pakenemaan pienen takaa-ajon jälkeen maastoon, mutta venetraileri lasteineen oli irronnut ja ilmoittaja sai omaisuutensa takaisin. Poliisi jatkoi maastossa epäillyn etsintää. Tekijää ei tavoitettu. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Mopoilijat loukkaantuivat Ounasrinteellä

Lauantaiyönä klo 02 jälkeen Ounasrinteellä sattui liikenneonnettomuus, kun nuori mopoilija kaatui ja mopon kyydissä ollut henkilö sekä kuljettaja loukkaantuivat. Paikalle saapui poliisien lisäksi ambulanssi, joka otti osalliset kyytiin ja kuljetti heidät sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Alkoholilla tai ylinopeudella ei ollut osuutta onnettomuuteen.

  

Lapin poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Rovaniemi Uutinen
Lapin poliisilaitos
mopoilu
rikosasiat