Viikonloppuna Lappeenrannassa tapahtunut ilmailurikkomus, varkauksia, vahingontekoja ja pahoinpitely

Julkaisuajankohta 6.11.2022 13.17
Uutinen

Etelä-Karjalassa Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella lauantaina 5.11.2022 Lappeenrannan lentokentän läheisyydessä havaittiin drone, sen lisäksi katalysaattorivarkaudet jatkuvat, Lappeenrannassa yksityisasunnon ovessa havaittu sotaa symboloiva Z-kirjain ja Ruokolahdella tapahtunut pahoinpitely ja laiton uhkaus.

Lauantaina 5.11.2022 iltapäivällä poliisi havaitsi Lappeenrannan lentokentän läheisyydessä dronen lentokiellon alaisella alueella.
Poliisi tutkii asiaa ilmailurikkomuksena ja pyytää dronen lennättämisestä tietäviä ilmoittamaan tietonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkoi-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Lappeenrannassa kerrostalon oveen oli maalattu sotaa symboloiva Z-kirjain. Asunnon haltijan poistettua maalatun kirjaimen se oli kaiverrettu oveen.
Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Lappeenrannan Joutsenossa on anastettu loka-marraskuun vaihteessa kahdesta henkilöautosta katalysaattorit.

Ruokolahdella oli lauantaina 5.11.2022 aamuyöllä perheväkivaltatilanne jonka seurauksena poliisi otti henkilön kiinni rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Poliisi ei tiedota asianomistajalle aiheutuneista vammoista.

Lisätietoja rikosylikonst. Ilkka Vainikka, p.0295437135
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Lappeenranta Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta