Viikonloppuna useita vahingontekoja Etelä-Kymenlaaksossa

Julkaisuajankohta 14.11.2022 10.25
Uutinen

Omaisuuteen kohdistuneita vahingontekoja Haminassa ja Kotkassa. Juopuneita myös liikenteessä Kotkassa

Kotkan Karhuvuoressa pysäköitynä olleen henkilöauton etusivulasi oli rikottu perjantai-illan ja lauantaiaamun välisenä aikana, Haminassa kerrostalon alaoven lasi rikottiin lauantaiyönä rappurallilla. Kotkan Metsolassa autoon murtauduttiin ammattikorkeakoulun pysäköintipaikalla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Autosta oli anastettu sekalaista omaisuutta ja sitä oli yritetty käynnistää. Lankilassa henkilöautosta takalasi oli lyöty rikki lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Haminassa Etelä-Poitsilassa pysäköintipaikalla oli henkilöauton oikea takalasi rikottu. Vahingonteko tuli ilmi sunnuntaina. Keskustassa Haminassa henkilöautosta oli kadunpuolen renkaat puhkottu Sibeliuskadulla. 

Lauantaina keskiyöllä poliisi pysäytti Ristinkalliolla autoilijan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Kahden tunnin kuluttua samoin Ristinkalliolla toisen kuljettajan puhaltama seulonta-alkometritulos antoi syyn epäillä kuljettajan syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Keskustassa Kotkansaarella varhain sunnuntaiaamuna poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Sunnuntaina poliisi pysäytti mopoa kuljettaneen henkilön Karhulassa, jonka epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen ja rattijuopumukseen. Sunnuntai-iltana poliisi pysäytti VT7:llä Karhulassa henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettajan nopeus oli 160 km/h 100km/h alueella.

Hamina Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta