Yksi henkilö menehtyi liikenneonnettomuudessa Hämeenlinnassa

3.8.2021 10.07
Uutinen

Hämeenlinnassa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi henkilöautoa kuljettanut mies. Poliisin suorittamassa rattijuopumusvalvonnassa tavoitettiin useita päihtyneitä kuljettajia.

LAHTI:

Poliisipartio pysäytti Lahden keskustassa maanantaiaamuna henkilöauton, jonka kuljettajaksi osoittautui hieman yli kolmekymppinen mies. Miehellä ei ollut auton kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi sai maanantai-iltana ilmoituksen pahoinpitelystä Möysässä. Ilmoittajan mukaan tuntematon mies oli lyönyt häntä yllättäen takaapäin useita kertoja. Ilmoittaja oli ottanut miehen kiinni ja piti tätä aloillaan poliisin tuloon saakka. Tapahtumapaikalla ilmeni, että mies oli pahoinpidellyt hetkeä aiemmin myös toista miestä kuristamalla. Mies otettiin kiinni kahdesta pahoinpitelystä epäiltynä.

ORIMATTILA:

Liikenteen valvontaa suorittanut poliisin moottoripyöräpartio mittasi nuoren miehen kuljettaman moottoripyörän nopeudeksi 105 km/h Artjärventiellä paikassa, missä nopeusrajoitus on 50 km/h. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Liikenteen valvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti maanantaina iltapäivällä Orimattilan keskustassa moottoripyörän, jonka kuljettajaksi ilmeni ajokiellossa oleva mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli kunnossa, mutta huumausainepikatesti sen sijaan oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio pysäytti maanantaina iltapäivällä rattijuopumusvalvonnan yhteydessä Artjärvellä keski-ikäisen miehen kuljettaman henkilöauton. Mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman, minkä vuoksi hänet käytettiin verikokeessa ja määrättiin ajokieltoon.

Poliisipartio pysäytti maanantaina iltapäivällä rattijuopumusvalvonnan yhteydessä Artjärvellä keski-ikäisen miehen kuljettaman henkilöauton. Mies puhalsi alkometriin 0.58 mg/l, minkä vuoksi häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

HEINOLA:

Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Heinolassa maanantai-iltana. Poliisi tavoitti Tähtiniemessä pakettiauton, jonka kuljettaja oli silminnähden päihtynyt. Mies ei kyennyt puhaltamaan alkometriin kunnollista puhallusta, mutta asian selvittämiseksi mies käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

HÄMEENLINNA:

Henkilöautoa kuljettanut mies menehtyi liikenneonnettomuudessa Hämeenlinnassa Luopioistentiellä maanantaina iltapäivällä. Henkilöauto törmäsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan ajoneuvoyhdistelmän keulaan. Yksin autossa ollut henkilöauton kuljettaja todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Poliisi sai maanantaina puolenpäivän aikaan ilmoituksen Idänpään alueella epävarmasti liikkuvasta autosta. Partio tavoitti auton ja sen kuljettajaksi ilmeni kortiton kolmekymppinen mies, joka vaikutti päihtyneeltä. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoittautui positiiviseksi. Miehen hallusta löytyi lisäksi huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Miestä epäillään huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Myös autossa olleiden matkustajien hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta, minkä vuoksi myös heitä epäillään huumausainerikoksesta 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
liikennerikokset
pahoinpitely