Yö oli vilkas Jyväskylässä, tänään ralliruuhkaa odotettavissa Jämsän suuntaan

Julkaisuajankohta 5.8.2023 8.25
Uutinen

Ralliyleisöä ja muuta kansaa oli juhlimassa runsaasti. Tänään ralliliikenne keskittyy ysitielle Jämsän ja Jyväskylän välille.

Jyväskylän keskustassa oli 4.8.2023 illalla ja yöllä runsaasti väkeä juhlimassa aamuun asti, mikä näkyi poliisin tehtävämäärässä. Kahdeksan päihtynyttä yöpyi poliisin säilössä.

Rautalammilla 9-tiellä sattui perjantaina alkuillasta huomattavaa nopeutta käyttäneen henkilöauton takaa-ajo. Henkilöauto katosi Myhinpään suunnilla, mutta paikannettiin myöhemmin Hankasalmelta. Siellä kuljettaja pääsi vielä liikkeelle piikkimaton jälkeenkin, mutta saatiin uuden takaa-ajon jälkeen pysäytettyä. Kuljettajaa epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta. Teon tutkinta on Itä-Suomen poliisilla. 

Tänään mielenilmaus Jyväskylässä ja rallia Jämsän suunnilla

Jyväskylään on ilmoitettu järjestettäväksi perinteinen kadunvaltaus-mielenilmaus kello 14-20 Vapaudenkadulla kirjaston edessä.  

MM-rallia ajetaan tänään Jämsässä, joten ruuhkaa on odotettavissa 9-tielle Jämsä-Jyväskylä välille ja Jämsään erikoiskokeiden lähelle pitkin päivää. Poliisi valvoo liikennettä ja muistuttaa liikennesääntöjen noudattamisesta, maltillisesta ajamisesta ja liikennettä ohjaavien henkilöiden käskyjen noudattamisesta erityisesti pysäköintiin osoitetuilla alueilla.

Liikenne Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta