Yöllinen poliisitehtävä Vantaalla

Julkaisuajankohta 8.12.2023 10.04
Uutinen

Vantaan Myyrmäessä, Ruukuntekijäntiellä sattuneessa tapahtumassa menehtyi yksi henkilö.

– Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen 8.12. noin kello 01.10. Tehtävälle osallistui useita poliisin, pelastuslaitoksen ja sairaanhoidon yksiköitä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä.

Tapahtumapaikalla tehtyjen havaintojen perusteella henkilöauto on ajautunut ulos tieltä ja osunut kylki edellä Ruukuntekijäntiellä sijaitsevan pysäköintihallin seinään. Auton vasemman kyljen alta löytyi 20 -vuotias mies, joka todettiin paikan päällä menehtyneeksi.

– Tapaus on siirtynyt poliisin tutkintaan ja alkutoimet on käynnistetty. Tällä hetkellä yritämme tavoittaa auton omistajaa tapahtumien kulun selvittämiseksi. Emme voi tässä vaiheessa poissulkea sitä, etteikö tapahtumiin liittyisi tahallisuutta, jatkaa Jämsä.

Poliisi teki yöllä alueella etsintää koirapartioiden voimin kuljettajan tavoittamiseksi. Myös kahta todistajaa on puhutettu, mutta kumpikaan heistä ei ollut nähnyt varsinaista onnettomuutta.

– Kaikki tapahtumaa liittyvät tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat poliisille tärkeitä. Tiedot pyydämme ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon 050-399-9026, Jämsä kehottaa.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa. Tiedotamme lisää tutkinnan edetessä.
 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Vantaa