Murupolku

Lapin poliisilaitoksen viestintä hero

Lapin poliisilaitoksen viestintä

Lapin poliisilaitoksen viestintä palvelee medioita virka-aikana numerossa 0295 466 411. Virka-ajan ulkopuolella tai kun emme pysty vastaamaan, jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse viestinta.lappi@poliisi.fi,  palaamme asiaan virka-aikana.

Kansalaisten neuvonnasta vastaa poliisin neuvontapalvelu p. 0295 419 800 ja chatilla arkisin klo 8.00 - 16.15. 

Sosiaalisen median kanavamme löydät Lapin poliisilaitos sosiaalisessa mediassa.

Vanhemmat konstaapelit Jari ja Janne seisovat Inarijärven rannalla kesäpäivänä.

Navigointivalikko

Sisältöjulkaisija

Lapin poliisilaitos viestintä infolaatikko

Viestinnän tehtäviä ja avainlukuja

Tehtävänämme on tarjota tietoa ja neuvoja sekä lisätä poliisitoiminnan vaikuttavuutta, kuten estää ennalta rikoksia ja häiriöitä. Tuemme viestinnällä myös ihmisten turvallisuuden tunnetta ja luottamusta viranomaisiin Lapin maakunnassa.

Poliisi.fi -verkkopalvelussa käy vuosittain reilusti yli 10 miljoonaa vierailijaa. Suosituimmat palvelut ovat passin ja henkilökortin haku sekä rikosilmoitus. 

Poliisissa julkaistaan eri aiheista tuhansia uutisia joka vuosi. Tilaa poliisin uutiset sähköpostiisi kaikille avoimesta tilauspalvelusta. Median edustajille on tarjolla oma mediapalvelu.

Meillä on käytössä useita eri sosiaalisen median profiileja. Someprofiilimme löydät Poliisi sosiaalisessa mediassa -sivulta. Poliisin videokanavalla, Poliisitubessa, on satoja suomalaisten turvallisuutta lisääviä videoita.