Murupolku

Lounais-Suomen poliisilaitoksen viestintä hero

Lounais-Suomen poliisilaitoksen viestintä

Lounais-Suomen poliisilaitoksen viestintä palvelee mediaa virka-aikana kello 8–16.

Virka-ajan ulkopuolella ja jos emme pysty vastaamaan, jätä yhteydenottopyyntösi sähköpostitse viestinta.lounais-suomi@poliisi.fi, niin palaamme asiaan virka-aikana.

Kansalaisten neuvonnasta vastaa poliisin neuvontapalvelu puhelimessa 0295 419 800 ja chatilla arkisin kello 8–16.15.

Tutustu Lounais-Suomen poliisilaitoksen sosiaalisen median tileihin tästä.

Poliisin viestintäasiantuntija ottaa valokuvan poliisiautosta.

Navigointivalikko

Sisältöjulkaisija

Lounais-Suomen poliisilaitos viestintä infolaatikko

Viestinnän tehtäviä ja avainlukuja

Tehtävänämme on tarjota tietoa ja neuvoja sekä lisätä poliisitoiminnan vaikuttavuutta, kuten estää ennalta rikoksia ja häiriöitä. Tuemme viestinnällä myös ihmisten turvallisuuden tunnetta ja luottamusta viranomaisiin.

Poliisi.fi-verkkopalvelussa käy joka vuosi yli 10 miljoonaa vierailijaa. Suosituimmat palvelumme ovat passin ja henkilökortin haku sekä rikosilmoitus.

Poliisissa julkaistaan eri aiheista tuhansia uutisia joka vuosi. Poliisilla on satoja sosiaalisen median profiileja. Someprofiilit löydät Poliisi sosiaalisessa mediassa -sivulta.

Voit tilata poliisin uutiset sähköpostiisi kaikille avoimesta tilauspalvelusta.

Lounais-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Lounais-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Kaipaatko kaupungin sykettä mutta myös luonnon rauhaa? Lounais-Suomen poliisilaitos toimii niin isoissa kaupungeissa kuin pienissä kunnissa ja tarjoamme laadukkaat poliisipalvelut tasapuolisesti koko alueella.

Meillä pääset osaksi hyvää ja avointa organisaatiokulttuuria, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Odotamme työntekijöiltämme eteenpäin vievää ajattelua ja uusia ideoita.

Lounais-Suomen poliisilaitoksella noudatetaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia. Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä sosiaalisia taitoja.

Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Henkilöstön osaaminen ja aikaansaavuus ovat tuloksellisuutemme perusta, siksi koulutamme henkilöstöämme ja panostamme heidän ammattitaitonsa ylläpitoon.

Tutustu Töihin meille -sivuihin.