Organisaatio ja johto Itä-Uudenmaan poliisilaitos hero

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen organisaatio

Itä-Uudenmaan poliisilaitos vastaa alueensa 15 kunnan ja kaupungin yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta, rikosten ennalta estämisestä, kattavasta rikostutkinnasta alueellaan sekä poliisin lupapalveluista. 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on kaksikielinen ja toimintaa johtaa poliisipäällikkö. Poliisilaitoksella työskentelee noin 860 työntekijää, jotka turvaavat alueellamme asuvan noin 550 000 ihmisen arkea.

etualalla kahvimuki ja läppäri, taustalla kaksi ihmistä istuu keskustelemassa

Navigointivalikko

Sisältöjulkaisija

Itä-Uudenmaan poliisilaitos työpaikkana

Itä-Uudenmaan poliisilaitos työpaikkana

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on yksi Suomen vilkkaimmista paikallispoliisilaitoksista. Toimimme viidentoista kaupungin ja kunnan alueella Vantaalta Mäntsälään ja Nurmijärveltä Loviisaan. Alueemme erityispiirteitä ovat vahva kaupungistuminen, maan vilkkaimmat valtaväylät, lentoasema Helsinki-Vantaa, Kilpilahden öljyjalostamo ja Loviisan ydinvoimala.

Poliisilaitoksen päätoimipaikka on Vantaalla osoitteessa Rahtitie 1 A, 01530 Vantaa, (Huom! lupapalvelut kuten passit ja henkilökortit saa osoitteesta Ratatie 11 C, 01300 Vantaa). Poliisipalveluita (rikosilmoitusten vastaanotto, löytötavarat) ja lupapalveluita  saa Vantaan lisäksi Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Loviisasta, Nurmijärveltä ja Porvoosta sekä Mäntsälän kunnantalolta ja Keravan yhteispalvelupisteestä. Katso tarkemmat toimipaikkojen aukioloajat täältä

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella työskentelee poliisilaitosalueen asukkaiden turvallisuuden eteen noin 860 ihmisen joukko, joista 710 on poliisikoulutettuja. Heidän lisäkseen meillä on töissä lupapalveluiden, hallinnon, talouden, tietotekniikan, oikeustieteiden ja monen muun alan asiantuntijoita.

Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti, ja meidän on muututtava sen mukana. Siksi laitoksellamme on keskusteleva ja kokeileva kulttuuri. Arvostamme uusia näkökulmia, halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä kohdata palvelevalla asenteella niin asukkaat kuin sidosryhmien edustajat. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme oppeja turvallisuusviranomaisen toiminnasta ja ammatillista kasvua niin poliisi- kuin siviilitehtävissä. Ilmoitamme kaikista meillä avoimena olevista työpaikoista osoitteessa valtiolle.fi.

Tutustu Töihin meille -sivuihin.