Organisaatio ja johto Lounais-Suomen poliisilaitos hero

Lounais-Suomen poliisilaitoksen organisaatio

Suomen ensimmäinen poliisiasema perustettiin Turkuun vuonna 1816. Nykyisin Turun pääpoliisiasema on osa Lounais-Suomen poliisilaitosta yhdessä 11 poliisiaseman kanssa.
Lounais-Suomen poliisilaitos on Suomen toiseksi suurin poliisilaitos ja se toimii Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa. Lounais-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen.

Poliisilaitoksen tehtävänä alueellamme on 

  • turvata yleinen järjestys ja turvallisuus,
  • ennalta estää rikoksia ja selvittää niitä, sekä
  • tarjota poliisin lupapalveluja.
Poliisiauto on Turun tuomiokirkon edessä.

Navigointivalikko

Johto ja organisaatio Lounais-Suomen poliisilaitos

Lounais-Suomen poliisilaitoksen johto

Sisältöjulkaisija

Lounais-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Lounais-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Kaipaatko kaupungin sykettä mutta myös luonnon rauhaa? Lounais-Suomen poliisilaitos toimii niin isoissa kaupungeissa kuin pienissä kunnissa ja tarjoamme laadukkaat poliisipalvelut tasapuolisesti koko alueella.

Meillä pääset osaksi hyvää ja avointa organisaatiokulttuuria, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Odotamme työntekijöiltämme eteenpäin vievää ajattelua ja uusia ideoita.

Lounais-Suomen poliisilaitoksella noudatetaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia. Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä sosiaalisia taitoja.

Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Henkilöstön osaaminen ja aikaansaavuus ovat tuloksellisuutemme perusta, siksi koulutamme henkilöstöämme ja panostamme heidän ammattitaitonsa ylläpitoon.

Tutustu Töihin meille -sivuihin.