Murupolku

Navigointivalikko

Hämeen poliisilaitoksen tiedoksiannot

Hämeen poliisilaitoksen tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme tällä sivulla yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Voit tutustua tiedoksi annettavaan asiakirjaan poliisilaitoksella.

Näet alla laitoksemme yleistiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

 

Sisältöjulkaisija

null Huutokauppa Tammelassa luvatta ammutusta hirvestä

Huutokauppa Tammelassa luvatta ammutusta hirvestä

Julkaisuajankohta 20.12.2022 12.43

Huutokaupan kohde on hirvinaaraan kokonainen ruho, jonka lihapainoksi on arvioitu noin 100 kg. Ruhoa ei ole punnittu ja se on tarkastamatonta.

Hirvi on ammuttu lauantaina 17.12. Suolistettu ja nyljetty hirven ruho on säilytyksessä paikallisen metsästysseuran tiloissa. 

Tarjoukset ruhosta tulee jättää sähköpostitse osoitteeseen tutkintasihteerit.kh.hame@poliisi.fi viimeistään torstaina 22.12.2022 klo 16.00.

Hämeen poliisilaitos tarkastaa tarjoukset välittömästi tarjouksen jättöajan umpeuduttua ja on korkeimman tarjouksen jättäneeseen yhteydessä sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa perjantaina 23.12.2022 virka-aikana klo 8.00–16.15 Forssan poliisilaitoksella (Murrontie 3, Forssa) korttimaksuna tai käteisellä ennen ruhon luovuttamista.

Paikallinen metsästysseura luovuttaa ruhon huutokaupan voittajalle seuran tiloista Tammelan Portaassa perjantaina 23.12.2022. 

Huutokauppa Hämeen poliisilaitos Tammela

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.