Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Kokonainen hirven ruho myydään sähköpostitarjouskaupalla Iissä

Kokonainen hirven ruho myydään sähköpostitarjouskaupalla Iissä

Julkaisuajankohta 30.11.2022 10.15

Poliisi myy sähköpostitarjouskaupalla naarashirven ruhon. Hirvi on ammuttu maanantaina 28. marraskuuta ja sen jälkeen säilytetty asianmukaisesti. Huutokauppa päättyy torstaina 1. joulukuuta 2022 kello 10.

Iissä ammuttiin luvallisessa hirvenmetsästyksessä naarashirvi maanantaina 28. marraskuuta 2022. Hirven kaadon jälkeen selvisi, että kyseessä oli aikuinen hirvi, vaikka metsästysseuralla oli lupa vain vasan ampumiseen. 

Oulun poliisilaitos myy hirven ruhon sähköpostitarjouskaupalla. Täysikasvuisen naarashirven paino on noin 160 kg ja se myydään kokonaisena ruhona eniten tarjonneelle. Ruho on käsitelty ja säilytetty asianmukaisesti. Tarjoukset tulee esittää sähköpostiosoitteeseen toni.ylikangas@poliisi.fi torstaihin 1. joulukuuta 2022 kello 10 mennessä. 

Tarjouskaupan voittaja on velvollinen hankkimaan kuljetuksen ruholle Iissä sijaitsevasta säilytyspaikasta torstain 1. joulukuuta 2022 aikana. Ohjeet ruhon noutoon kerrotaan huudon voittajalle.

Ilmoitusta päivitetty 30.11.2022 kello 13.00. Muutettu sana huutokauppa tarjouskaupaksi. 
 

Huutokauppa Ii Oulun poliisilaitos

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.