Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Poliisi myy kokonaisen hirven ruhon sähköpostitarjouskaupalla Pudasjärvellä

Poliisi myy kokonaisen hirven ruhon sähköpostitarjouskaupalla Pudasjärvellä

Julkaisuajankohta 4.12.2023 13.35

Poliisi myy sähköpostitarjouskaupalla naarashirven ruhon. Hirvi on ammuttu lauantaina 2. joulukuuta Pudasjärvellä ja sen jälkeen säilytetty asianmukaisesti.

Pudasjärvellä ammuttiin aikuinen hirvi luvallisen hirvenmetsästyksen yhteydessä lauantaiaamupäivänä 2. joulukuuta 2023. Metsästysseuralla ei ollut jäljellä lupaa aikuisen hirven pyytämiseen.

Oulun poliisilaitos myy hirven ruhon sähköpostitarjouskaupalla eniten tarjonneelle. Ruhon paino on arviolta 120 kilogrammaa. Se on suolistettu, nyljetty ja säilytetty asianmukaisesti. Ruhossa ei ole vahinkoja. Ammuttu hirvi oli hyväkuntoinen naaras, jota seurasi vasa.

Lähetä tarjouksesi sähköpostiosoitteeseen mauri.liikanen@poliisi.fi keskiviikkoon 6. joulukuuta 2023 kello 14:ään mennessä. Ilmoita tarjouksessasi yhteystietosi. Tarjouskaupan voittaja on velvollinen hankkimaan kuljetuksen ruholle Pudasjärven Sarakylästä. Ilmoitamme ohjeet ruhon noutoon tarjouskaupan voittajalle.

Huutokauppa Oulun poliisilaitos Pudasjärvi

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.