Asehuutokauppa 16.03.2022 Riihimäellä (ilmoittautumisaika päättynyt)

Julkaisuajankohta 16.2.2022 14.35

Poliisihallituksen asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden ampuma-aseiden ja aseen osien huutokaupan omistajien lukuun keskiviikkona 16.03.2022 osoitteessa Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (käynti sisäpihan puolelta).

Huutokauppaan voivat ilmoittautua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan. 

Ennakkoilmoittautuminen

Huutokauppaan voivat ilmoittautua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan. Asehuutokauppaan tulee ilmoittautua viimeistään 6.3.2022 tämän Webropol -linkin kautta.  Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tapahtumaa koskevat tarkemmat tiedot, ohjeet ja aikataulut noin viikko ennen huutokauppapäivää.

Huutokauppa-alueelle pääsy on sallittu vain ennakkoon ilmoittautuneilla, joilla on mukanaan virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti ja hankkimiseen oikeuttava lupa (ajokortti ei riitä). Asekeräilijän tulee esittää lisäksi keräilijähyväksyntä. Ase-elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää virallisen henkilöllisyyttä osoittavan asiakirjan lisäksi aseenkäsittelylupa ja asealan elinkeinolupa. 

Aseluettelot

Aseluettelot ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Tutustu aseluetteloihin huolellisesti etukäteen. Muutokset luetteloissa ovat mahdollisia. Luetteloita ei ole jaossa huutokauppatilaisuudessa. 

Huutokaupattavan esineen lähtöhinta on 50 euroa. Tutustu huutokauppamenettelyyn ja huutokauppaehtoihin sekä maksamiseen ja esineiden luovutukseen liittyviin seikkoihin tarkasti ennen huutokauppaa poliisi.fi/asehuutokaupat sivulla

Aseluettelo 1, huutonumerot 1-379 (päivitetty 3.3.2022)

Aseluettelo 2, huutonumerot 501-907

Lisätietoja

Suunnittelija Asta Jaakkola, 0295 482 011
sähköposti asehallinto@poliisi.fi tai asta.jaakkola@poliisi.fi

Huutokauppa Poliisihallitus