Juhannusaattona asiakaspalvelupisteet kiinni Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella

Julkaisuajankohta 21.6.2022 15.09
Uutinen
Poliisin lupapalveluiden asiakaspalvelija on selin ja asiakas allekirjoittaa.

Juhannusaattona 24.6.2022 kaikki Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asiakaspalvelupisteet ovat kiinni. Kesä tuo muutoksia aukioloaikoihin sekä Kirkkonummen että Nummelan lupapalveluiden asiakaspalvelussa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asemien asiakaspalvelupisteet ovat suljettuna juhannusaattona 24.6.2022. Lupapalvelu-, löytötavara- ja rikosilmoitusten vastaanottopalveluita ei siis ole tarjolla juhannusperjantaina.

Lupapiste Kirkkonummella kiinni 1.7.-31.7.2022 ja Nummelassa kesän ajan

Lupapalvelupisteet Kirkkonummella ja Nummelassa sulkeutuvat väliaikaisesti siksi, että palveluresursseja keskitetään kesän loma-aikana. Näin voidaan varmistaa asiakaspalveluvalmius erityisesti ruuhkaisimmilla Espoon ja Lohjan poliisiasemilla.

Nummelan lupapalvelupiste on suljettu koko kesän ajan 1.6.-31.8.2022. Kirkkonummen lupapalvelutiski on kiinni heinäkuun ajan, mutta poliisi ottaa edelleen vastaan rikosilmoituksia ja hoitaa löytötavaroihin liittyviä asioita. Rikosilmoitus- ja löytötavara-asioita saa hoidettua Kirkkonummella arkipäivisin kello 9-12 ja 13-16.

Poliisi suosittelee ennakkoajanvarausta

Lupa-asiakaspalvelu jatkuu Kirkkonummella normaalisti 1.8.2022 alkaen arkisin maanantaista perjantaihin kello 9-12 ja 13-16. Poliisi suosittelee, että lupapalveluihin varataan ennakkoon aika, jotta asiakkaan ei tarvitse jonottaa. Asioimaan voi kuitenkin tulla edelleen ilman ajanvarausta, mutta silloin on syytä varautua jonottamaan. Vuoronumeroita jaetaan Kirkkonummella kello 15 saakka.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa lupa- ja poliisipalveluja arkipäivisin myös heinäkuussa pääpoliisiasemalla Espoossa sekä Lohjan ja Raaseporin poliisiasemilla. Lisäksi poliisilaitos tarjoaa kattavasti sähköisiä palveluja etenkin lupapalveluiden osalta. 

Espoo Kirkkonummi Lohja Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin lupapalvelut Raasepori Uutinen