Muutoksia poliisin lupapalveluiden aukioloaikoihin Kirkkonummella

Julkaisuajankohta 1.2.2023 10.48
Uutinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lupapalvelutarjonta muuttuu helmikuun alusta alkaen Kirkkonummen osalta. Kirkkonummella poliisi palaa aiempaan palveluaikatauluun lupa-asioissa ja palvelee asiakkaita jatkossa kahdesti viikossa.

Lupapäällikkö Leena Höysniemi kertoo muutosten taustoista:

− Poliisilaitoksen vastuulla on tarjota asiakkaille kohtuulliset palvelut viraston kokonaisuuden näkökulmasta, mikä edellyttää joidenkin palvelupisteiden palveluaikojen uudelleen järjestämistä ja henkilöstön keskittämistä suurempiin asiointipisteisiin.

Kirkkonummella voi helmikuusta alkaen asioida lupa-asioissa maanantaisin ja torstaisin

Kirkkonummen poliisiasemalla tarjotaan lupapalveluja 1.2.2023 alkaen maanantaisin ja torstaisin kello 9−12 ja 13−16 välisinä aikoina. Tarjolla on ennen kaikkea ajanvarauksella varattavia aikoja, mutta poliisi palvelee molempina päivinä myös vuoronumeroasiakkaita.

Poliisipalveluiden osalta palvelutarjonta jatkuu entisellä tavalla. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat jatkossakin tehdä poliisiasemalla rikosilmoituksen ja kysyä löytötavaroista jokaisena arkipäivänä kello 9−12 ja 13−16.

Poliisin lupa- ja poliisipalvelut eivät ole sidottu asiakkaan kotikuntaan, vaan jokainen voi asioida millä tahansa poliisiasemalla. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa lupa- ja poliisipalveluja kattavasti arkipäivisin kello 8−16.15 pääpoliisiasemalla Espoossa sekä kello 9−16.15 Lohjan ja Raaseporin poliisiasemilla. Poliisilaitos tarjoaa lisäksi sähköisiä palveluja lupapalveluiden osalta.

​​​​​​​

Kirkkonummi Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin lupapalvelut Uutinen