Poliisi pyytää tietoja Kaivopuistossa viikonloppuna tapahtuneesta tapon yrityksestä

3.5.2021 15.39
Uutinen

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa 19-vuotiasta miestä lyötiin teräaseella ylävartaloon Kaivopuistossa sunnuntaina 2.5.2021 noin kello 00.30.

Helsingin poliisin partio oli sunnuntain vastaisena yönä jalkautuneena Kaivopuistossa. Paikalla ollut henkilö tuli ilmoittamaan heille, että tähtitornin takana oli puukotettu nuorta miestä.

Pian selvisi, että hätäkeskus oli saanut useita soittoja tapahtumasta. Tilannetta tuli selvittämään lukuisia poliisipartioita.

– Tapahtumapaikalla makasi maassa nuori mies, jota oli lyöty teräaseella ylävartaloon. Hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Paikan päällä oli kymmeniä päihtyneitä nuoria, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyä tekijää. Hänen tuntomerkkinsä ovat seuraavat: tummat tai mustat kiharat korvien yli ulottuvat hiukset, tumma pipo, mustat housut, musta toppatakki ja mustat lenkkarit. Epäillyllä oli Kaivopuistossa kasvoissa verta vuotavia haavoja ja mahdollisesti ruhjeita. 

Havaintoja mahdollisesta tekijästä ja tietoja tapahtumista pyydetään osoitteeseen [email protected] Poliisi kiittää jo etukäteen kaikista vihjeistä.

Toistaiseksi ei ole syytä epäillä, että Kaivopuiston ja Ruoholahden viikonloppuiset tapahtumat liittyisivät toisiinsa. 

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen
Helsingin poliisilaitos
rikosasiat