Poliisi tutkii ajoneuvojen varkaussarjaa Paraisilla

Julkaisuajankohta 11.7.2022 13.18
Uutinen
Mies kävelee talon pihassa reppu selässään.
Poliisi pyytää yleisöltä tunnistusapua rikoksiin mahdollisesti liittyvästä miehestä.

Useita autoja on varastettu viime viikkojen aikana Paraisilla. Viimeisin varkaus tapahtui viikonloppuna. Poliisi pyytää yleisöltä tunnistusapua tekoihin mahdollisesti liittyvästä miehestä.

Lounais-Suomen poliisi on saanut heinäkuussa kuusi ilmoitusta Paraisilla varastetuista ajoneuvoista. Kaikissa tapauksissa ajoneuvo on varastettu kotipihasta noin kymmenen kilometrin säteellä Paraisten keskustasta. Kaikki varastetut autot ovat lopulta löytyneet, ja poliisi tutkii tapauksia moottorikulkuneuvon käyttövarkauksina. 

Poliisi epäilee kuvassa olevan miehen liittyvän tapauksiin ja pyytää yleisöltä tunnistusapua. Kaikki tiedot voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Pidä auto aina lukittuna

Kaikissa Paraisten varkaussarjan tapauksissa yhteistä on, että varkauksien kohteeksi joutuneet autot ovat olleet lukitsemattomia ja niiden avaimet ovat olleet varkaushetkellä auton sisässä.

Poliisi muistuttaa, että auto kannattaa pitää aina lukittuna – myös kotipihassa. Avaimia ei kannata missään tapauksessa säilyttää auton lähettyvillä. Autoon ei kannata myöskään jättää esille varkaita kiinnostavaa omaisuutta.

Lounais-Suomen poliisilaitos Parainen Rikokset ja tutkinta Uutinen