Poliisin päivä palaa koronatauolta Espooseen, Lohjalle ja Raaseporiin

Julkaisuajankohta 2.8.2022 10.34
Uutinen
Poliisi poliisiveneen kyydissä.

Kahden vuoden tauon jälkeen on taas aika pitää perinteinen Poliisin päivä. Lauantaina elokuun 27. päivä tapahtuma näkyy eri puolilla Länsi-Uuttamaata.

Poliisin päivä on tapahtuma, jota vietetään ympäri Suomea. Se on vuodesta 2009 lähtien järjestetty tilaisuus, joka on avoinna kaikille ja sopii kaikenikäisille. Tapahtumassa poliisi pääsee kohtaamaan ja keskustelemaan kansalaisten kanssa.

- Poliisin päivässä kansalaiset voivat myös tutustua poliiseihin sekä poliisin työhön, tehtäviin ja kalustoon, kertoo komisario Markus Ramstedt Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Viime vuosina koronapandemia on rajoittanut päivän juhlistamista, mutta tänä kesänä pääsemme taas kohtaamaan perinteiseen tapaan. Länsi-Uudellamaalla Poliisin päivää vietetään Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa 27.8.2022.

Espoossa päivää vietetään Vanttilan Kaupunginpuutarhassa, jonka vehreässä ympäristössä tuolloin toteutuu myös Espoo-päivän ohjelmaa. Poliisin osalta tilaisuus on käynnissä kello 12-15, ja paikalta löytyvät muun muassa moottoripyöräpoliisit, jotka kertovat kiinnostuneille toiminnastaan.

Tutustu Lohjalla poliisiveneeseen ja Raaseporissa ennalta ehkäisevään työhön

Lohjalla ohjelma sijoittuu poliisiaseman pihaan kello 11-13. Menossa mukana tulee olemaan Ankkuri-tiimi, poliiseja uutta venettä esittelemässä sekä moottoripyöräpoliisi.

Raaseporissa tilaisuutta vietetään Tammisaaren Raatihuoneentorilla kello 10-12. Tiimistä paikalla ovat muun muassa moottoripyöräpoliisi pyörineen sekä ennalta ehkäisevän toiminnan poliisi.

- Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan viettämään Poliisin päivää, toivottaa Ramstedt.

Voit seurata tapahtumaan liittyviä aiheita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #PoliisinPäivä, #PolisensDag ja #PoliceDay.

​​​

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin toiminta ja kehittäminen Uusimaa Uutinen