Porvoossa Viertotiellä 8.-9.10. liikkunutta pariskuntaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille

Julkaisuajankohta 10.11.2022 9.16
Uutinen

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää Porvoossa Viertotiellä, Gammelbackan kaupunginosassa 8.-9. lokakuuta 2022 puolenyön aikaan liikkunutta pariskuntaa ilmoittautumaan poliisille.

Silminnäkijähavaintojen mukaan pariskunnan epäillään kohdanneen veitsellä aseistautuneen miehen, joka oli lyönyt pariskunnan miestä kahdesti ja poistunut tämän jälkeen paikalta. Tapahtuman nähnyt silminnäkijä oli teon jälkeen puhuttanut pariskuntaa ja saamansa käsityksen mukaan pariskunta oli mahdollisesti lähtöisin Lähi-Idän alueelta. 

Poliisi otti väkivaltaan epäillyn miehen kiinni myöhemmin. 

Poliisi ei epäile kyseisen pariskunnan syyllistyneen mihinkään, vaan pyytää pariskuntaa ilmoittautumaan poliisille henkilökohtaisesti asian selvittämiseksi joko soittamalla poliisin vihjenumeroon puh: 0295 413636 tai ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi 

Tämä tiedote on julkaistu asianosaisten tavoittamiseksi Itä-Uudenmaan poliisin nettisivuilla suomeksi sekä englanniksi. Tiedotteet on linkitetty myös poliisilaitoksen sosiaalisen median kanaviin (Facebook ja Twitter).

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Porvoo Rikokset ja tutkinta Uutinen