Tule tapaamaan poliisia 112-päivän tapahtumaan Espoossa

Julkaisuajankohta 22.1.2024 9.36
Uutinen

Länsi-Uudenmaan poliisi on mukana valtakunnallisessa 112-päivässä. Voit tulla moikkaamaan poliisin lisäksi muitakin turvallisuusviranomaisia Espoon Sello-kauppakeskukseen sunnuntaina 11.2.

Vuosittain järjestettävä 112-päivä on valtakunnallinen tapahtuma, joka nostaa esiin arjen turvallisuuden merkityksen. Päivä on osa hätänumeroviikkoa, joka huipentuu sunnuntaiseen teemapäivään. Päivää on vietetty Suomessa jo vuodesta 1997 lähtien.

Länsi-Uudenmaan poliisi ottaa osaa tapahtumaan Espoon Sello-kauppakeskuksessa 11.2. kello 11-15. Poliisi on paikalla Sellonaukiolla ja esittelee tilaisuudessa poliisiauton toiminnallisuuksia. Tänä vuonna nopeimmille on myös tarjolla tuoreita Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisikortteja.

112-päivän äärellä on hyvä hetki miettiä, miten kukin omassa arjessaan ennaltaehkäisee tapaturmia ja tunnistaa riskitilanteet. Osaatko ottaa vastuun omasta ja läheistesi turvallisuudesta? Näiden teemojen äärellä tapahtumassa ovat poliisin lisäksi Länsi-Uudeltamaalta Pelastuslaitos, Sosiaali- ja kriisipäivystys, Pelastuskoirayhdistys ja Mieli ry.

Tilaisuus on maksuton ja kaikki ovat tervetulleita. Nähdään Sellonaukiolla!

Espoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin ennalta estävä toiminta Uutinen