Navigointivalikko

Itä-Uudenmaan ja KRPn graffititaidekilpailu

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ja KRP:n graffititaidekilpailu nuorille

Itä-Uudenmaan poliisilaitos ja Keskusrikospoliisi ovat avanneet graffititaidekilpailun nuorille. Kilpailun voittajat pääsevät toteuttamaan itse suunnittelemansa graffitin Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ja Keskusrikospoliisin yhteisen kuntosalin seinälle Vantaan Jokiniemessä.

Kilpailuun voit osallistua, jos:

  • Olet 15-20-vuotias
  • Asut Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella (katso karttakuva alta)
  • Keräät suunnittelua ja toteutusta varten 2-5 hengen porukan
  • Pääset syksyllä maalaamaan graffitia Jokiniemeen 2-3 päiväksi

Karttakuva Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueesta. Kartassa näytetty kaikki toimipisteet: Vantaa, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Porvoo ja Loviisa.

Graffiti maalataan syksyllä valmistuvan poliisilaitoksen kuntosalin seinälle, joka on leveydeltään 11 metriä ja korkeudeltaan kaksi metriä. Toiveena on, että kuva peittää koko seinän. Alla on valokuva maalattavasta alueesta suunnittelua helpottamaan.

Vaalea rakennusvaiheessa oleva seinä, johon kilpailun voittaja pääsee maalaamaan.

Kilpailutöiden suunnittelussa luovuuden saa päästää valloilleen, mutta seuraavien teemojen tulee näkyä töissä:

  • Poliisin ajoneuvo
  • Liikunta
  • Organisaatioiden nimet, eli IU ja KRP

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä graffitiehdotus ja toteuttamissuunnitelma osoitteeseen taidekilpailu.krp@poliisi.fi 15.8.2024 mennessä. Kilpailuun osallistuneita töitä nostetaan esiin poliisin sosiaalisen median kanavissa ja kilpailun voittajat pääsevät toteuttamaan graffitin syksyn aikana. Poliisi tarjoaa tietenkin spray-maalit ja ruokahuollon voittajaporukalle.

Onnea kilpailuun!