Organisaatio ja johto Itä-Suomen poliisilaitos hero

Itä-Suomen poliisilaitoksen organisaatio

Itä-Suomen poliisilaitos toimii Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnissa.

Poliisilaitoksen tehtävänä alueellamme on 

  • turvata yleinen järjestys ja turvallisuus,
  • ennalta estää rikoksia ja selvittää niitä, sekä
  • tarjota poliisin lupapalveluja.
Maija-tyyppinen poliisiauto kesäisessä maisemassa.

Navigointivalikko

Sisältöjulkaisija

Itä-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Itä-Suomen poliisilaitos työpaikkana

Itä-Suomen poliisilaitoksella pääset tekemään monipuolista, haasteellista ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Meillä sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan. Henkilöstön työhyvinvointi on meille myös tärkeää ja tuemme henkilöstöämme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

Arvostamme henkilöstössämme hyviä työyhteisö-, verkostoitumis- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä motivaatiota ja valmiuksia uuden oppimiseen. Me haluamme myös tukea sinua kehittymään ja kehittämään.

Itä-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 850 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Poliisikoulutettujen lisäksi meillä on töissä useita eri alojen asiantuntijoita. Myös korkeakouluharjoittelijoille on tarjolla hyviä harjoittelupaikkoja.

Toimialueemme on maamme toiseksi laajin ja monipuoliset tehtävämme voivatkin sijoittua niin Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan kuin Pohjois-Savon alueille.

Pääpoliisiasemamme sijaitsee Kuopiossa ja muut 14 poliisiasemaa laajalla alueella. Meillä pääset nauttimaan niin vaihtelevasta maalaismaisemasta, kauniista järviluonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin

Tutustu Töihin meille -sivuihin.