Murupolku

Oulun poliisilaitoksen viestintä hero

Oulun poliisilaitoksen viestintä

Oulun poliisilaitoksen viestintä palvelee mediaa virka-aikana puhelinnumerossa 0295 482 189. Jos emme pysty vastaamaan soittoosi, lähetä yhteydenottopyyntösi sähköpostitse osoitteeseen viestinta.oulu@poliisi.fi. Palaamme asiaan virka-aikana.

Kansalaisten neuvonnasta vastaa poliisin valtakunnallinen neuvontapalvelu arkisin kello 8.00–16.15. Neuvontaa saa chatissa sekä soittamalla puhelinnumeroon 0295 419 800.

Oulun poliisilaitoksen sosiaalisen median kanavat.

Poliisin liiviin pukeutunut henkilö ottaa valokuvaa kahdesta poliisiautosta. Liivin selkäpuolella lukee

Navigointivalikko

Otsikko viestinnän henkilöstölle

Viestintäasiantuntijamme

Sisältöjulkaisija

Oulun poliisilaitos viestintä infolaatikko

Viestinnän tehtäviä ja avainlukuja

Tehtävänämme on tarjota tietoa ja neuvoja sekä lisätä poliisitoiminnan vaikuttavuutta, kuten estää ennalta rikoksia ja häiriöitä. Vahvistamme viestinnällä myös ihmisten turvallisuuden tunnetta ja luottamusta viranomaisiin.

Julkaisemme vuosittain noin 350 uutista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen tapahtumista. Uutisiamme voi seurata näiltä poliisin verkkosivuilta. Voit myös tilata poliisin uutiset sähköpostiisi kaikille avoimesta tilauspalvelusta.

Sosiaalisen median kanavillamme – Facebookissa, Instagramissa ja X:ssä – on yhteensä yli 100 000 seuraajaa. Myös yksittäisillä laitoksemme työntekijöillä on sosiaalisessa mediassa virkatilejä. Tutustu poliisin sosiaalisen median kanaviin.