Murupolku

Poliisihallituksen viestintä hero

Poliisihallituksen viestintä

Poliisihallituksen mediapuhelin on 050 399 9039. Palvelemme ma–pe 9.00–16.15.

Palveluajan ulkopuolella ja kun emme pysty vastaamaan, jätä yhteydenottopyyntösi sähköpostitse media.poliisihallitus@poliisi.fi, niin palaamme asiaan virka-aikana.

Kansalaisten neuvonnasta vastaa poliisin neuvontapalvelu puhelimessa 0295 419 800 ja chatilla arkisin klo 8.00–16.15.

KRP:n tutkinnanjohtaja haastattelutilanteessa kameran edessä.

Navigointivalikko

Poliisihallituksen viestintä otsikko gallerialle

Viestintäasiantuntijamme

Sisältöjulkaisija

Poliisihallitus viestintä infolaatikko

Viestinnän tehtäviä ja avainlukuja

Tehtävänämme on tarjota tietoa sekä lisätä poliisitoiminnan vaikuttavuutta kuten estää ennalta rikoksia ja häiriöitä. Tuemme viestinnällä ihmisten turvallisuuden tunnetta ja luottamusta viranomaisiin.

Poliisi.fi -verkkopalvelussa käy vuosittain reilusti yli 6 miljoonaa vierailijaa ja sivuille tehdään yli 14 miljoonaa vierailua. Suosituimmat palvelumme ovat passin ja henkilökortin haku sekä rikosilmoitus. Poliisissa julkaistaan eri aiheista tuhansia uutisia joka vuosi. 

Poliisilla on satoja sosiaalisen median profiileja. Someprofiilit löydät Poliisi sosiaalisessa mediassa -sivulta. Poliisin videokanavalla, Poliisitubessa, on satoja suomalaisten turvallisuutta lisääviä videoita.

Tilaa poliisin uutiset sähköpostiisi kaikille avoimesta tilauspalvelusta. Median edustajille on tarjolla oma mediapalvelu.

Poliisihallitus työpaikkana

Poliisihallitus työpaikkana

Poliisihallitus on poliisin keskusvirasto, joka johtaa ja ohjaa operatiivista poliisitoimintaa. Meillä ahkeroi noin 400 erilaisilla taustoilla olevaa asiantuntijaa ja poliisia. 

Poliisikoulutettujen lisäksi meillä on töissä

  • tietotekniikan
  • oikeustieteiden
  • talouden ja hankinnan
  • monen muun alan asiantuntijoita.

Tarjoamme myös korkeakouluharjoittelijoille hyviä harjoittelupaikkoja.

Poliisihallituksen päätoimipaikka on Espoossa. Riihimäellä sijaitsevat arpajais- ja asehallinnon yksiköt. Poliisin informaatioteknologiakeskus, POL IT, työskentelee Rovaniemellä. Poliisin materiaalikeskus Kouvolassa hankkii varusteemme ja palveluita. Mikkelissä hoidetaan yksityisen turvallisuusalan asioita.

Tutustu Töihin meille -sivuihin.