Asioi verkossa korona-aikana

Asioi verkossa koronatilanteen vuoksi. Lupa-asiat ja rikosasiat voi usein hoitaa etänä tai asioimalla verkossa.

Jos asiasi vaatii henkilökohtaisen käynnin, varaathan ajan etukäteen. Poliisin tiloissa jonottaminen ei aina ole mahdollista.

Poliisi - Yhteystiedot - Poliisiasema ja poliisilaitos

Poliisin informaatioteknologiakeskus

Poliisin informaatioteknologiakeskus (POL IT-keskus) vastaa poliisin toimialasidonnaisten valtakunnallisten tai muutoin toiminnan kannalta merkittävien informaatioteknologisten palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi keskus vastaa poliisikoulutukseen liittyvistä, sisäministeriön hallinnonalan yhteisistä toimialasidonnaisista ja sovituilta osin myös muista viranomaisten IT-palveluista. Tehtävänä on varmistaa myös muiden poliisihallinnon IT-palveluiden laatu ja käytettävyys poliisitoiminnan edellyttämällä tasolla sekä vastata poliisitoiminnan vaatimusten yhteensovittamisesta ja niiden mukaisten IT-palveluiden tuottamisesta ja hankkimisesta.

Hätätapauksessa soita aina 112.

Asioi ensisijaisesti verkossa. Varaa palveluaika ennalta, milloin mahdollista. Lue ohjeet ennen passin, henkilökortin tai muun luvan hakua tai rikosilmoituksen tekoa.

Jo vireillä oleviin asioihin vastaa poliisilaitos, joka asiaasi käsittelee. Tutkintapöytäkirjat ja rikosilmoituksen jäljennöksen voit tilata laitokselta tai asemalta.  

Käyntiosoite

Kemijoen itäpuolentie 63, 96400 ROVANIEMI

Aukioloajat

Puhelinnumerot

  • Vaihde
    0295 480 181