Poliisiyksiköiden yhteystiedot uudistuvat Poliisi.fi sivuilla 29.11.2022

Julkaisuajankohta 24.11.2022 16.02
Uutinen

Samalla myös yhteystietohaun toiminta ja rakenne muuttuu. Suurin yksittäinen muutos on, että poliisiasemien omista yhteystietosivuista luovutaan. 

Poliisiasemien palvelutiedot näytetään jatkossa poliisilaitosten sivujen yhteydessä. Tälle koontisivulle pääsee poliisilaitosten sivuilla olevasta Toimipisteet -painikkeesta. Jokaiselle poliisiasemalle tulee neljä haitarivalikkoa, joissa kerrotaan

  • Sijainti ja aukioloajat
  • Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
  • Palvelut ja niiden poikkeustiedot
  • Esteettömyys

Jos poliisiaseman palvelut on jaettu lupapalveluihin ja poliisipäivystykseen, näytetään haitarivalikko molemmissa.

Yhteystietohakua kehitetään siten, että nykyisestä vapaahausta luovutaan. Tilalle tulee hakualue, jonka ensimmäisessä kohdassa määritellään palvelu ja toisessa kunta. Kohdilla voi hakea yhdessä tai erikseen. Hakutulokset näytetään kuten ennenkin. Jos tuloksia haussa tulee paljon, ne sivutetaan. Yhteystietosivulle tulee myös tarjolle pikavalintoja, joilla voi siirtyä suoraan haluamansa poliisiyksikön sivulle.

Uudet yhteystiedot otetaan käyttöön tiistaina 29.11.2022. Muutoksen ollessa käynnissä voi Poliisi.fi sivuilla näkyä parin päivän ajan puutteellisia yhteystietoja tai sivuilla outoja rakenteita. 

Pyydämme Poliisi.fi sivuja käyttäviltä kärsivällisyyttä uusien yhteystietojen rakennus- ja käyttöönottovaiheessa. Yhteystietoja uudistamalla ja palvelutietoja keskittämällä pyrimme palvelemaan paremmin asiakkaitamme ja omaa henkilöstöä.

Voit antaa palautetta uudistuksesta Poliisi.fi palautelomakkeen kautta tai jokaisen sivun alareunasta löytyvällä sivustokohtaisella palautteella. 

Etusivun uutinen Poliisihallitus Poliisin toiminta ja kehittäminen Uutinen