Vantaan rikosilmoitusten vastaanottopiste muuttaa Tikkurilaan

Julkaisuajankohta 23.8.2021 8.38
Tiedote

Rikosilmoitusten vastaanottopiste löytyy Vantaalla syyskuusta alkaen Tikkurilan keskustasta osoitteesta Ratatie 11 C. Samassa toimipisteessä sijaitsevat poliisin lupapalvelut.

Vantaan rikosilmoitusten vastaanottopiste on sijannut tähän saakka Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä osoitteessa Rahtitie 1. Rikosilmoitusten vastaanottopiste löytyy kuitenkin 1.9.2021 alkaen Vantaalla samasta toimipisteestä kuin poliisin lupapalvelut - eli Tikkurilasta osoitteesta Ratatie 11 C. 

Poliisin Tikkurilan toimipiste sijaitsee asemarakennuksen eteläpäädyssä kuudennessa kerroksessa.

– Tikkurilan toimipiste on osoittautunut liikenneyhteyksiltään sen verran keskeiseksi paikaksi, että poliisin asiakkaiden kannalta on parasta siirtää rikosilmoitusten vastaanotto lentoasemalta Tikkurilan asemarakennukseen lupapalveluiden yhteyteen, kertoo rikosylikomisario Heidi Niemi Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Rikosilmoitusten vastaanottopisteet on tarkoitettu kiireettömistä rikoksista ilmoittamiseen. Kiireellisissä asioissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112. 

– Jos on kyse jonkun hengestä tai terveydestä tai paraikaa käynnissä olevasta rikoksesta, tulee näissä tapauksissa soittaa aina hätäkeskukseen, Niemi muistuttaa.

Kiireetön rikosilmoitus suositellaan tekemään poliisin nettisivuilla www.poliisi.fi. Vihjetietoa Itä-Uudenmaan poliisille voi lähettää sähköpostitse kellonajasta riippumatta osoitteeseen vihjeet.itä-uusimaa@poliisi.fi tai soittaa vihjenumeroon 0295 413 636.

Löytötavaroita voi jättää Vantaalla sekä poliisin Tikkurilan toimipisteeseen että lentoasemalla Rahtitiellä sijaitsevaan toimipisteeseen, mutta löytötavaroita voi noutaa ainoastaan Rahtitieltä. Kaikkien poliisin palvelupisteiden aukioloajat löytyvät poliisin nettisivuilta osoitteesta www.poliisi.fi. 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin lupapalvelut Rikokset ja tutkinta Uutinen