Navigointivalikko

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Poliisin henkilöstössä on osaajia monilta eri ammattialoilta. Muita kuin poliisitehtävissä työskenteleviä on 10 000 työntekijästämme reilu neljännes. Poliisissa on siis paljon työpaikkoja myös muille kuin poliiseille.

Tarvitsemme poliisitoimintaa avustavia ammattilaisia, minkä lisäksi meillä on työpaikkoja esimerkiksi ICT:n, juridiikan, projektienhallinnan, talouden, HR:n, viestinnän, hankintojen, lupahallinnon, opetuksen ja tutkimuksen erityisasiantuntijoille ja ammattilaisille.

Oletko kiinnostunut poliisin ammatista? Suomessa poliisikoulutuksen toteuttaa Poliisiammattikorkeakoulu Tampereella. Katso lisätietoa koulutuksesta ja hakemisesta Polamk.fi.

Jokainen poliisin työntekijä vaikuttaa omalla työpanoksellaan osaltaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa. Olisiko sinun tuleva työpaikkasi meillä - haluaisitko sinäkin olla poliisin vision mukaisesti ”kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina”? 

Voit myös lukea lisää monista tehtävistämme Uratarinoita-sivulta 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tällä sivulla tai valtion rekrytointisivulla Valtiolle.fi, jossa voit tehdä työpaikkahakemuksen.

Neljä siviiliasuista henkilöä töissä neuvottelupöydän ääressä. Keskustelu käynnissä, katseet papereissa ja pöydällä auki kannettava tietokone.

Katso avoimet työpaikkamme

Katso avoimet työpaikkamme

Avoimet työpaikat on listattu alle poliisiyksiköittäin. Linkit avautuvat valtiolle.fi palveluun. Tiedot esitetään suomeksi tai ruotsiksi viran mukaisesti.

Poliisihallituksen ja poliisin palkkataulukot