Murupolku

Poliisi - Yhteystiedot - Poliisiasema ja poliisilaitos

Poliisihallitus

Poliisihallituksen tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi se vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta. Poliisiylijohtaja johtaa, kehittää ja valvoo Poliisihallituksen ja poliisin hallinnonalan toimintaa.
poliisi-partioi-siikalatvalla-2020.jpg

Yksikkömme

Arpajaishallinto

Asehallinto

Poliisin informaatioteknologiakeskus

Poliisin materiaalikeskus

Yksityinen turvallisuusala

Yhteystiedot

PL 1000 (Vuorimiehentie 3), 02151 ESPOO

Vaihde
0295 480 181Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus 003722886666801 Välittäjätunnus (OpusCapita) E204503 Y-tunnus 2288666-6 ALV-tunnus ALV-tunnus FI22886666

Vaihde 0295 480 181

Hätätapauksessa soita aina 112.

Asioi verkossa ensisijaisesti. Varaa sieltä palveluaika ennalta, milloin mahdollista. Lue ohjeet ennen passin, henkilökortin tai muun luvan hakua tai rikosilmoituksen tekoa.

Jo vireillä oleviin keskeneräisiin asioihin vastaa poliisilaitos, joka asiaasi käsittelee. Tutkintapöytäkirjat ja rikosilmoituksen jäljennöksen voit tilata laitokselta tai asemalta. Katso kyseisen laitoksen tai aseman yhteystiedot.

Kiireettömissä tapauksissa yleisneuvontaa antaa valtakunnallinen neuvontapalvelu puhelimessa ja chatissa. 

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija

null Poliisihallitus on julkaissut tarjouspyynnön poliisin virkavaatteista

Poliisihallitus on julkaissut tarjouspyynnön poliisin virkavaatteista

5.2.2021 13.58

Poliisihallitus kilpailuttaa virkavaatteiden toimittajan vanhan sopimuksen päättyessä. Edellinen kilpailutus oli vuonna 2014.

Virkavaatekokonaisuuden ulkomuotoon ei ole luvassa merkittäviä muutoksia, mutta työturvallisuuteen ja käytettävyyteen liittyviä yksityiskohtia on parannettu.

Kilpailutuksessa huomioidaan vastuullisuuden näkökulma - tuotteiden vähimmäisvaatimuksissa on huomioitu materiaaleja ja niiden elinkaarta koskevat ympäristönäkökohdat. Lisäksi tarjousten laadullisena vertailuperusteena on sosiaalinen työllistäminen, joka on ensimmäistä kertaa mukana Poliisihallituksen hankinnassa. Tällä pyritään ekologisuuden lisäksi edistämään hankinnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

Tarjouspyyntö on nähtävillä hankintailmoitukset.fi sivustolla.

Hankintailmoitukset Poliisihallitus
julkiset hankinnat

Töihin poliisiin -turkoosi graafinen banneri

Tutustu henkilötietojesi käsittelyyn banneri

Poliisitube banneri