Dagen den 06.01

Utgivningsdatum 6.1.2014 0.00
Nyhet

Misstänkt skadegörelse under natten den 04-05.01.2014 på en ytterdörr till en lägenhet i Mariehamn. Polisen utreder.

 

Äventyrande av trafiksäkerheten på Hammarlandsvägen i Jomala under dagen den 06.01. Personbil som framförts i 115 km/h där högsta tillåtna hastighet är 90 km/h. Föraren fick böter delgivet på plats.

 

Anmäldes om en bilbrand under dagen den 06.01 i Mariehamn. När polisen kom till platsen var läget under kontroll och det var ingen bilbrand utan troligtvis kortslutning som orsakat rökutveckling. Ingen skadades i samband med detta.

 

Under eftermiddagen var polisen till Lemland där det anmäldes om att en förare eventuellt kolliderat med en häst med ett lastbilsläp till fordonet.   Efter kontroll på platsen kunde hästen påträffas och det visade sig att den var oskadd och inga personskador uppstod. Hästen hade rymt hemifrån och kunde på egen maskin ta sig hem oskadd.

 

Under eftermiddagen inträffade en kollision mellan en fotgängare och ett fordon i korsningen Nygatan x Ålandsvägen i Mariehamn. Fotgängaren fördes med ambulans till sjukhuset för kontroll, men läget skall vara ok med denne. Polisen utreder orsaken till olyckan.
Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet