Dagen den 3/3-2014

Utgivningsdatum 3.3.2014 0.00
Nyhet

Under dagen har det varit en del trafikbrott:

I morgontrafiken upptäcktes en person som talade i sin mobiltelefon då denna framförde sitt fordon, detta renderade i en ordningsbot på 50€. Detta skedde på Godbyvägen i Mariehamn.

I morgontrafiken noterades även en personbil som framfördes på en vägsträcka där motorfordonstrafik är förbjuden. Detta renderade i en ordningsbot på 50€

På 50km/h området på Godbyvägen i Jomala framfördes en personbil med en hastighet av 73km/h, detta renderade i en strafforder på 12 dagsböter.

På Emkarbyvägen i Jomala påträffades 2st obesiktiga fordon i det ena fallet delgavs en strafforder på 8 dagsböter då det var fordonets egen ägare som framförde det. I det andra fallet delgavs en ordningsbot på 35€ då fordonet var lånat av en annan person. 

I Jomala Gottby på Hammarlandsvägen framförde en personbil med en hastighet av 119km/h där högsta tillåtna hastighet är 90km/h. Detta renderade i en strafforder på 16 dagsböter.

I övrigt har en misshandel från ett hem i Mariehamn anmälts, alla parter är identifierade men ingen greps för brottet och polisen utreder vidare.

Vidarer har polisen varit till platsen där en person kände sig hotad, men då den hotade inte hade några straffyrkanden kommer detta inte att rendera i några ytterligare åtgärder från polisen.

I Godby har en person ertappats med att stjäla varor ur en butik, polisen utreder brottet.

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet