Fredag nattpass

Utgivningsdatum 8.4.2017 5.32
Nyhet

Nattpasset började med en anmälan om inbrott i ett egnahemshus i södra Mariehamn. Polisen sände två patruller och kunde senare gripa en misstänkt mansperson. Händelseadressen har under senare tid varit aktuell för polisen, likaså visade sig misstänkt gärningsman vara känd sedan tidigare. Mannen är gripen och utreds nu som misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse.

Polisen har granskat hustak vid Idrottsgården och Ålands lyceum, information har nått polisen om att ungdomar skall samlas där och dricka alkohol. Inga ungdomar noterades denna natt.

Ett misstänkt rattfylleri anmäldes och föraren påträffades i Mariehamn. Nykterhetskontroll utfördes vilket inte föranledde några misstankar om brott.

Trafiken övervakades. Fordonsbrister påpekades. Vid en av kontrollerna påträffades en efterlyst person och åtgärder utfördes enligt efterlysningens innehåll.

Till sist kan vi från polisen stoltsera med att vi under fredagen vann en ärofylld seger över Mariehamns räddningsverks personal i en hockeydrabbning i Islandia. Detta efter förlängning och straffar!

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet