Lördag 22/4

Utgivningsdatum 22.4.2017 18.33
Nyhet

Polisens arbetsdag kan sammanfattas med förundersökningsarbete, vilket passat bra i det lynniga vårväder som rått under dagen.

Utöver detta har polisen övervakat rattonykterheten och hastighetsöverträdelser på norra Åland. Enda att rapportera var en förare utan bälte vid dessa kontroller, samtliga nyktra. Polisen har ännu överseende med dubbade vinterdäck!

Utöver detta har polisen bland medverkat vid ett "Majblomslopp" för barn i Geta med varierat resultat. Förutom några småttingar som var lite rädda för polisen gick startsignal och prisutdelningen smärtfritt bland de tuffingar som trotsade vädret. Som folk konstaterade på platsen så har polisen rätt olika arbetsuppgifter, vi instämmer! En av målsättningarna som ställts på polisen i år är - synlighet - och vi gör så gott vi kan på olika sätt. Vi har även genomfört fotpatrull av uniformerad polis med inriktning narkotikaövervakning och synlighet.

Polisen tog sig till Hammarland för att ta emot och dokumentera en skadegörelse under eftermiddagen. Anmäldes att fordonet utsatts för stenkastning, skadorna dokumenterades och anmälan om skadegörelse upprättas och utreds.

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet