Natten 6-7 mars

Utgivningsdatum 7.3.2017 6.18
Nyhet

Polisen närvarade i Finström, Godby under kvällen. Ett fordon noterades inte stanna för stopplikt i korsningen Von Knorringsvägen och Getavägen. 12 dagsböter delgavs på plats som misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

Polisen har under natten fått in flera samtal av privatpersoner, rederier och sjukvård i vilka man konsulterat och givit råd telefonledes. Sjukvårdens samtal ledde dock till att polisen besökte en adress på landsbyggden för att granska välbefinnandet hos en person. Polisyrket är varierande! Likaså fick sjukvården under kvällen besöka polishuset då en misstänkt gripen påstod sig må dåligt och vara i behov av läkarvård.

Polisen granskade trafiken från Långnäs på Lemlandsvägen, inget att rapportera därifrån. Totalt sett alltså en lugn natt där polisen kontrollerat fordon i trafik ute på landsbyggden genom att stoppa dem under färd. Handlingar, nykterhet och fordonens skick granskas vid kontrollerna, det för att se till att vi alla kan färdas tryggt på våra vägar. För Er trafiksäkerhet alltså!

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet