Påsklördagsnatt

Utgivningsdatum 16.4.2017 6.30
Nyhet

Polisens natt har gått ut på att övervaka allmän ordning och säkerhet, detta delvis på grund av de tillresta så kallade fotbollssupportrarna. Polisens cellavdelning för polislagsgripna har varit överbelagd och detta genererar arbete för polispersonalen även efter gripandet.

I Jomala i Möckelö identifierades fyra icke finländska medborgare av polisen efter att ett knivslagsmål anmälts pågå i en bostad. En anmälan om flera fall av misshandel upprättades, en person fick föras till sjukhus på grund av skador som måste tas omhand av sjukvården, ej livshotande skador. Alkohol fanns med i bilden. Ärendet som innehåller oklarheter och är under utredning.

Polisen kallades till en krog i Mariehamn då en grov misshandel anmäldes. Misshandeln visade sig vara av en lindrigare art och polispatrullen tog behövliga uppgifter men fick sedan assistera ordningsvakterna som gripit den misstänkte då han vart aggressiv och gjorde motstånd. Den misstänkte greps och fick nätt och jämt rum bland de övriga!

Polisen kallades till en krog där personalen misstänkte en person vara påverkad av droger. Polisen konstaterade inget brott i saken denna gång men uppskattar samarbetet.

En polispatrull noterade ett avvikande körsätt då en personbil passerade vid krogstängningen. Fordonet stoppades och föraren misstänks nu för grovt rattfylleri efter att ha blåst 0,73 mg/l.

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet