Söndag

Utgivningsdatum 7.5.2017 14.16
Nyhet

Polisen sampatrullerade med Gränsbevakningen under morgonen delar Mariehamns och Lemlands skärgård. Dels för att övervaka nykterhet och fritidsbåtars utrustning, samtidigt även jaktövervakning. Inget att rapportera!

Polisen företog under morgonen rattfyllerikontroller. På Sviby bron i Jomala stoppades 62 fordon varav en förare blåste 0,19 promille. I Geta stannades två fordon under förmiddagen då polisen patrullerade kommunen, allt i sin ordning. Polisen har till sitt förfogande mätinstrument som mäter medelhastighet. På Hammarlandsvägen i Hammarland uppmättes ett fordons medelhastighet till 124 km/h på 90-väg. Körkortet omhändertas under 10 dygn och böter delges. Polisen är under eftermiddagen på Föglö och visar upp två rejäla konstaplar och ett polisfordon i samband med ett evenemang. Under förmiddagen passade man på att ha trafikkontroll, inga oegentligheter har rapporterats in.

I Mariehamn vart polisen kallade till en adress där ett högljutt familjegräl pågått sedan en timme tillbaka och folk i närheten började blir oroliga. Polisen granskade noggrant men fann inget som krävde åtgärder.

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet