Demonstrationståg medför hinder för trafiken på Tavastehusleden och i Helsingfors

28.4.2021 15.16 | Publicerad på svenska 7.5.2021 kl. 15.04
Nyhet

Ett demonstrationståg med stora motorfordon medför betydande hinder för trafiken i Helsingfors fredagen den 30 april 2021. Demonstrationståget påverkar trafiken kl. 7.30-10.00 i stadskärnan. Polisen leder trafiken.

Ett demonstrationståg som består av långtradare startar på morgonen från Hyvinge längs Tavastehusleden mot Helsingfors. Demonstrationståget kör längs Mannerheimvägen mot Riksdagshuset, där det stannar för en stund. Därefter kör demonstrationståget bort från stadens centrum.

– Vi rekommenderar att man vid pendlingen till arbetet på morgonen undviker Tavastehusleden mot Helsingfors, Mannerheimvägen i båda riktningarna och området runt Riksdagshuset. Det är bra att vara beredd på att vara tålmodig i morgontrafiken och på att pendlingen tar lite mer tid än vanligt, säker kommissarie Jarmo Heinonen från polisinrättningen i Helsingfors.

Fredagen den 30 april 2021 informerar vi aktivt på twitterkontot för Polisen i Helsingfors www.twitter.com/helsinkipoliisi om hur demonstrationståget påverkar trafiken.

Nyheter Nyland Polisinrättningen i Helsingfors Polisinrättningen i Östra Nyland Trafik Typ Övervakning och larmverksamhet
Polisinrättningen i Helsingfors
Polisinrättningen i Östra Nyland
trafik
trafikövervakning