Huumekuskin 34. kukuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä
Huumekuskin 34. ajokortitta ajo vuoden sisällä

11.1.2021 9.42
Uutinen

Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali sunnuntai. Tehtäviä oli liki 200, joista maanantain vastaisena yönä hoidettiin 50. Muutamia rattijuoppoja jäi kiinni ja tehtävät olivat muutoinkin perustehtäviä.

RIIHIMÄKI. Partio pysäytti nelikymppisen miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten keskustan tuntumassa sunnuntaina puolen päivän jälkeen. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Mies ei jäänyt ensimmäistä kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä tämä oli hänen 34. kerta vuoden sisällä.
Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

TAMMELA. 45-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena maanantain vastaisena yönä Portaantiellä. Hänellä on kymmenen aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. 
Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

LAHTI. Pariskunta oli illastamassa sunnuntai-iltana keskustan ravintolassa. He olivat tilanneet ruokaa ja juomaa noin 56 euron arvosta. Pariskunta yritti poistua ravintolasta ennen laskun maksua, mutta henkilökunta esti heidän aikeensa. Tilanteessa pariskunta solvasi henkilökuntaa.
27-vuotiasta naista ja 47-vuotiasta miestä epäillään lievästä petoksesta ja kunnialoukkauksesta. Heidän vietiin putkaan poliisilakiperusteisesti uusien rikosten estämiseksi.

LAHTI. Nelikymppinen mies oli myymävarkaissa keskustan marketissa sunnuntai-iltana. Hän oli ottanut noin 45 euron arvoisen partakoneen hyllystä ja hän oli mennyt sovituskoppiin, missä oli poistanut partakoneen paketista. Mies oli piilottanut partakoneen takkinsa sisään ja hän ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta. Vartija otti miehen kiinni ja samalla miehen hallusta löytyi puukko. Mies korvasi tuotteen arvon kaupalle.
Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon. Tämä oli miehen 18 näpistys vuoden sisällä.
 

Brott och utredning Egentliga Tavastland Lahti Nyheter Polisinrättningen i Tavastland Päijänne-Tavastland Riihimäki Tammela Trafik Övervakning och larmverksamhet
Häme Police Department
butiksstöld
förmögenhetsbrott
narkotikabrott
trafikbrott
trafikfylleri