Vapenauktion 23.9.2021 i Riihimäki (registreringstiden har gått ut)

25.8.2021 13.38 | Publicerad på svenska 25.8.2021 kl. 14.12

Polisstyrelsens vapenförvaltning auktionerar ut skjutvapen och vapendelar som omhändertagits av polisen torsdagen den 23 september 2021 på Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (ingång från gårdssidan).

Förhandsanmälan

Personer, företag och organisationer som har rätt att förvärva ett skjutvapen eller vapendelar kan anmäla sig till auktionen. Intresserade ska anmäla sig till vapenauktionen senast den 8 september 2021 via denna Webropol-länk. Mer detaljerad information, anvisningar och tidsscheman för evenemanget kommer att skickas via e-post till alla som har anmält sig ungefär en vecka före auktionsdagen.

Endast personer som anmält sig på förhand och som uppvisar en officiell identitetshandling, dvs. ett giltigt pass eller identitetskort och ett tillstånd för förvärv (ett körkort är inte tillräckligt), har tillträde till auktionsområdet. En vapensamlare ska dessutom uppvisa ett samlargodkännande. Utöver en officiell identitetshandling ska en representant för en näringsidkare inom vapenbranschen även uppvisa ett tillstånd för hantering av skjutvapen och ett näringstillstånd för vapenbranschen. 

Vapenförteckningar

Vapenförteckningarna ingår som bilaga till detta meddelande. Läs vapenförteckningarna noggrant i förväg. Ändringar i förteckningar är möjliga. Inga förteckningar delas ut på auktionen. 

Utgångspriset för föremål som auktioneras ut är 50 euro. Bekanta dig noggrant med auktionsförfarandet och auktionsvillkoren samt frågor om betalning och överlåtelse av föremålen före auktionen.

Ytterligare information

planerare Susanna Kouvalainen, 0295 481 958
e-post [email protected] eller [email protected]   

Auktion Polisstyrelsen
auktion
polisen
skjutvapen